A laptop újra telepítésénél miért áll le a folyamaot ott "kis türelmet a telepítésig"?
Feltettem a laptopomra sajnos egy olyan illesztőprogramot amit nem kellet volna, és azóta nem kapcsol be a laptop.
Valami olyasmit ír ki hogy nemsikerült felállítani a rendszert xy hiba miatt! Ez 100% hogy a rosszillesztő miatt van.
Azonban mikor újra akarom telepíteni, el KEZDENÉ a telepítést de ott ahol azt írja hogy kis türelmet a telepítés indításáig, nem megy tovább, órákat vártam (máskor pöccre ment).
Több fajta lemezzel és több fajta windows-al próbálkoztam, az eredmény ugyan az.
Javaslatokat várok, degradáltak kíméljenek.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat, egy zöld pacsi jár.
Kizárt hogy olvasó hibás, mivel a rossz illesztő tönkre tette a rendszert s nem hogy besem kapcsol (kiirja hogy hibás beállításjegyzék, nem sikerült elindítani a windowst) teljesen a telepítésnél is megáll. (Ott hogy: " a telepítés ibdítása" innen nem megy tovább)
Az olvasó 100% hogy kiváló.
(Előtte lett 1órával újratéve, s mikor az illesztőket tettem volna fel akkor romlott el)
Esetleg lenne valami más ötleded? Fontos lenne.
Köszönöm!
És az Ubunti Live-ot csak simán rámásolom a pendrive-ra, vagy valami különleges módszerrel kell rátenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!