Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A laptop újra telepítésénél...

Dona kérdése:

A laptop újra telepítésénél miért áll le a folyamaot ott "kis türelmet a telepítésig"?

Figyelt kérdés

Feltettem a laptopomra sajnos egy olyan illesztőprogramot amit nem kellet volna, és azóta nem kapcsol be a laptop.

Valami olyasmit ír ki hogy nemsikerült felállítani a rendszert xy hiba miatt! Ez 100% hogy a rosszillesztő miatt van.

Azonban mikor újra akarom telepíteni, el KEZDENÉ a telepítést de ott ahol azt írja hogy kis türelmet a telepítés indításáig, nem megy tovább, órákat vártam (máskor pöccre ment).

Több fajta lemezzel és több fajta windows-al próbálkoztam, az eredmény ugyan az.

Javaslatokat várok, degradáltak kíméljenek.

Előre is köszönöm a segítő válaszokat, egy zöld pacsi jár.

2015. jan. 23. 13:10
 1/5 anonim válasza:
Próbáld meg külső vinyóról vagy egy pendrive-ról újratelepíteni... Ha több lemezt sem vitt, akkor meglehet hogy az olvasónak van baja.
2015. jan. 23. 13:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Kizárt hogy olvasó hibás, mivel a rossz illesztő tönkre tette a rendszert s nem hogy besem kapcsol (kiirja hogy hibás beállításjegyzék, nem sikerült elindítani a windowst) teljesen a telepítésnél is megáll. (Ott hogy: " a telepítés ibdítása" innen nem megy tovább)

Az olvasó 100% hogy kiváló.

(Előtte lett 1órával újratéve, s mikor az illesztőket tettem volna fel akkor romlott el)

Esetleg lenne valami más ötleded? Fontos lenne.

2015. jan. 23. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem van Ubuntu Live(felmásolod pendrivera valamelyik haverod gépéről) azzal kiszeded az illesztő fáljait eltelhet egy kis időbe megkeresni de megéri mert máshogy dobhatnád a kukába a gépedet.Sok sikert kivánok:) ja és az Ubuntu Live t nem kell telepiteni Pocket Os ként használható egyből bebootol látni kell neki a meghajtód!
2015. jan. 23. 15:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És az Ubunti Live-ot csak simán rámásolom a pendrive-ra, vagy valami különleges módszerrel kell rátenni?

2015. jan. 23. 17:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát youtubon van tutorial ott megtalálod:D nem egy nagy dolog adok linket is: [link] itt megtalálod sok sikert a (PONT) helyett . ot irj csak nem enged linket másolni!
2015. jan. 24. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!