Ujra kell telepiteni a gepem, ellepte a virus, hogyan/hova tudnam elmenteni a sok sok videot amire szuksegem van?
Ugyan egy megoldás a pendrive, de nem a legjobb. Már csak azért is, mert (ha sok gigányi adatról van szó) esetleg több pendrive is kell, ami összességében már elég húzós ár lehet, másrészt pedig gond lehet a nagyobb fájlméretekkel.
Szerintem jobb megoldás egy külső HDD, ma már egy 500 GB-os 20 ezer alatt kapható. És ezt később is tudod használni, akár például filmek ide-oda hurcolására.
Persze a vírusirtásról majd nem szabad elfeledkezni ennél sem, nehogy felesleges legyen az újratelepítés...
Szerintem is virusirtás Csökkentett módba hálózattal futtasd le ezeket:
-Malwarebytes's Antimalware
-Adwcleaner
-Toolbar Cleaner
-Panda Free Antivirus
Azért hálózattal mert rendes csökkentett módba nincs Internet!Ha nem tudod hogyan kell Csökkentett módban bootolni a gépet akkor ird be google :How to boot windows (xp 7 8 8.1 10) in safe mode with networking
... csupán a FAT fájlrendszer kb. 2 gigás fájlméret korlátja miatt javasoltam. Ráadásul az "újabb" exfat, ntsc stb. formátumokat nem minden oprendszer engedi (tapasztalat), viszont a HDD-t (akár külső, akár belső), minden további nélkül lehet ntsc-re formázni, már a Win98 óta.
Aztán, ha tényleg sok adatról van szó, 2 db. 64 GB pendrive árából simán meg lehet venni egy 500 GB-os külső HDD-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!