Hogyan tudom fel telepíteni a Win 7 mellé a Win 8-at?
Tudom hogy telepítőlemezzel meg külön partícióra ezzel képben vagyok, a kérdést azért teszem fel mert volt egy kis gond a legutóbbi telepítéssel kb. 1,5 éve:
Feltelepítettem a Windows 7 mellé a Windows 8-at, beléptem a Win 8-ba, a másik HDD-n (mivel 2 merevlemez van a gépben) látta a képeket, zenéket, mappákat. Átkapcsoltam Win 7-re ott látta a HDD-t amin letöltések vannak, meg akartam nyitni egy mappát, de ott mégsem látott semmit mintha egy üres meghajtó lett volna, levettem a mappa elrejtést, és akkor sem látott semmit, a Fájlokat csak Win 8 alatt látta a gép, Win7 alatt nem. Formáznom kellett mindkét HDD-t és újrakezdeni mindent, Win 8 nélkül.
Ezt a problémát szeretném elkerülni, remélem nem olyan zavaros amit ide leírtam, de valami megoldás csak van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!