Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asus laptop javítása, szállítá...

Asus laptop javítása, szállítása mennyi időt ölel fel?

Figyelt kérdés

Asus F5SL típusú laptopom meghibásodott,nem olvas és nem ír CD-t,DVD-t.....(tuti széria hiba)

Garanciája nyáron jár le.

Érdekelne,hogy esetleg van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban,nem valami sok időre tudom nélkülözni a gépet....

Köszi a választ előre is!

2010. febr. 7. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem garanciális, én vennék a helyedbe bele egy DVD írót, akár bontottan is, sokkal jobban jössz ki, mintha vennél bele egy újat. Nekem Toshiba laptopba kellett DVD író, még normal PATA dvd író való bele 12000 lett volna baráti áron az új márkaszervízben. Vettem bele egy DELL dvd írót, ráraktam a régi előlapját, meg a hátsó tartót, és 5000-ből kijöttem. Megcsinálják akármelyik számtech boltban, ahol találsz DVD írót.
2010. febr. 7. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Visszaolvastam, garanciális, inkább áldozz rá időt, és vidd el márkaszervízbe, kb. 20 perc, ha nagyon szét kell szedni hozzá a gépet.
2010. febr. 7. 22:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Az az igazság,hogy hallottam ilyet,hogy elég sok időre "elviszik" a gépet,mert itt Mo-n nincs érdekeltsége az ASUS-nak,ahol a jvaításra sor kerülne...

Ez hülyeség?

2010. febr. 7. 23:35
 4/4 A kérdező kommentje:
*javításra
2010. febr. 7. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!