Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen videókártyát vegyek?

Milyen videókártyát vegyek?

Figyelt kérdés
A régi videókártyám elég gyenge és gondoltam újitok eggyet, de nem nagyon értek a PC-k hez. Ez az alap:Biostar G31D-N7. Melyik lenne jobb? Nvidia GeForce GT 730 vagy Nvidia GeForce GT 610 vagy eggyiket se bírná el?
2015. jan. 20. 21:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem az alapla függvénye. Azon csak egy szabványosított csatlakozó van több nem függ tőle.

2 dolog lassíthatja, nehezítheti a videókártya erejét:

- lassú cpu

- kevés áram

ezekre kell ügyelni. Barátomnak építettem karácsonyra 80-ból gépet szóval ilyen kis költségvetésű volt és abba egy r7 240-et raktam amivel pengén nyomja fullhd-ban egyes játékokat (cs:go, lol) és elég gyorsan (70-80 fps)

[link]

Ezt most dobták ki nem rég a piacra, nem egy kifutó példány mint amiket említessz.

Egyébként youtube-on nézhetsz videókat úgy hogy beírod a kártya nevét és kidobja az azzal játszott játékokat és azokról videókat hogy hogy néznek ki milyen fps stb.

2015. jan. 21. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!