Milyen videokártyát vegyek 60-75k között. És hozzá milyen minőségibb tápegység szükséges?
Az elmúlt időkben elég sok videót stb nézegettem a kártyákról és már teljesen összezavarodtam. A célom, hogy még kb 5 évig szolgáljon viszonylag jó teljesítménnyel.
Valamint milyen táp lenne jó hozzá. Amit a gyártó feltüntet azt komolyan is kell venni? Mert láttam arra példát, hogy 750W-ost vitt egy jó minőségű 600-as is.
GTX770, R9 280-280x- is szóba jött de nem szeretnék monstrumot se venni(méret).eddig egy asus strix 280 tetszett meg de nem tudom jó választás lenne-e.
i32220-am van még csak, de tervezek majd egy jobb procit is. Egyenlőre csak a vga-tápja lenne szükséges.
Ha van valamilyen jó tapasztalat vagy vélemény azt megköszönném!
Ha sok évre tervezel akkor a helyedben megvárnám az R9 285x-eket, vagy legalább az r9 285 4gb VRAM-osokat, ha minden igaz pont bele fognak férni a büdzsédbe. Olyan nyalánkságokkal fognak érkezni, mint a TrueAudio támogatás és FreeSync. Ezen kívül sokkal jobban hasonlít a felépítésük a konzolokban található kártyákhoz, így a PC-re portolt játékok is sokkal jobban futnak majd rajta.
Az R9285 2Gb már kijött, de azt nem venném meg a helyedben, ugyanis szerintem a 2gb VRAM már kevéske a mai világban.
Attól függ mit veszel 290X ~300W t ehet még 970 ~165W ehet
Egy i5 mellett egy XFX 450 elég 970 nek még 550 es 290X nek
770 - 230W
280 - 200W
280x - 250W
Igazábol 1db 12V ágú 500W körüli táp majdnem minden vga hoz eleg
Legolcsób erös 1ágas
CoolerMaster G 500 kb 15ért eböl 600 as is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!