Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Olcsó, de megbízható tabeltet...

Gyulusss kérdése:

Olcsó, de megbízható tabeltet keresek hálózati lejátszóhoz. Milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Vettem egy hálózati zenelejátszót és androidohoz van hozzá egy szoftver, amivel kényelmesen lehet böngészni vele a NAS szerveren tárolt zenék között. Mivel nincs androidos mobilom, illetve a tablet kényelmesebb, keresek kis teljesítményű, de megbízható tabletet. GYakorlatilag semmi extrát nem kell tudnia, wifi kell hozzá, és kész.

2015. jan. 20. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem a kérdés lényegét?
2015. jan. 20. 10:39
 2/3 anonim válasza:

[link]

én ilyen tabletet vettem vasárnap. A media markt-ban 28 ezer körül van. Nincs benne sim foglalat és hátlapi kamera de ha ezekre nincs szükséged ez egy jó választás lehet. Erről csak pozitív kommenteket olvastam, és még én sem észleltem semmilyen problémát.

2015. jan. 20. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Kicsit egyértelműsítem a kérdést, ha ködösen fogalmaztam. A lényeg, hogy egy olcsó tabletet keresek gyenge procival kevés memóriával, kamera is lehet benne gyenge, csak egyetlen androidos alkalamzást fogok rá tenni, aminek nincs nagy gépigénye. Ami fontos, hogy az a kevés, amit tud, azt tudja és ne attól kelljen félnem, hogy pár hónap múlva hurcolgathatom vissza garanciával, mert ez-meg az nem működik rajta.
2015. jan. 20. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!