Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megbízható-e ő? Valamit a VÁM...

Megbízható-e ő? Valamit a VÁM rejtélyei.

Figyelt kérdés

Üdv!

[link]

Róla lenne szó.Igazából megnéztem hogy miket írnak róla és 248 pozitív és 8 negatív vissza jelzése érkezett.Ha valakinek van személyes tapasztalata vele kérem írjon.Valamit tényleg ugyan azt a telefont kapom meg?Ha netalán valami hiányosság történne vagy nem kapnám meg akkor milyen jogaim vannak?Mint előre utalónak.

Valamint nem teljesen értem ezt a VÁM-os dolgot.Légyszíves valaki magyarázza el szóról szóra.Ha valakinek volt vele személyesen tapasztalat azt is "meghallgatom" szívesen.

Válaszotokat előre is köszönöm.

2015. jan. 18. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem volt még tapasztalatom vele.

Hamisítvány a termék amit szerintem illegálisan hoznak be.

Semmilyen jogod nincs(legalábbis semmit nem tudsz elérni vele).

Volt hasonló probléma karácsony előtt egy másik eladóval ő lelépett a pénzekkel.

Szerintem ezeket a "földöntúlian csodás lehetőségeket" hagyni kell.

2015. jan. 18. 21:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazából ha 248 ember vett tőle és nem volt a telefonnal baja..akkor nekem sem lehet. Nem de? Vagyis legalábbis én így gondlom.De továbbra is várom a válaszotok.
2015. jan. 18. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ők nem telefont vettek ha rákattintasz a tranzakcióra amúgy a karácsonykor lebukottnak is volt több 100 jó értékelése kamu fiókokból.
2015. jan. 18. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez egy dropshipper - megrendeli a nevedben a termeket kinabol, nyilvan joval kevesebbert mint neked eladja, a kulonbozetet zsebre teszi. Mindezt illegalisan, adozas nelkul.

Egyebkent hamisitott termeket (marpedig a klon az, akarmit mondanak ra) forgalmazni es megvasarolni is tilos - emellett nincs szanalmasabb ugy 'iPhone'-ot hordani, hogy kozben egy utolso ocska kinai muanyagszemet, ezereves Androiddal ami semmivel nem kompatibilis a random kinai belenyulkalastol...

2015. jan. 18. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek merjem meg venni?
2015. jan. 18. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezen csak te szívhatsz de azt mit a nav, mint az eladó által úgyhogy nem.
2015. jan. 18. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Na ez a nyomor b+. Azt már neki sem állok taglalni, hogy egy huszasért milyen remek, jó állapotú használt eredeti márkájú telókat lehet kifogni. Persze, ha hamis ájfonnal akarsz virítani, akkor vágj bele, rendeltesd meg, hadd keressen rajtad a kupec.
2015. jan. 19. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!