Megbízható-e ő? Valamit a VÁM rejtélyei.
Üdv!
Róla lenne szó.Igazából megnéztem hogy miket írnak róla és 248 pozitív és 8 negatív vissza jelzése érkezett.Ha valakinek van személyes tapasztalata vele kérem írjon.Valamit tényleg ugyan azt a telefont kapom meg?Ha netalán valami hiányosság történne vagy nem kapnám meg akkor milyen jogaim vannak?Mint előre utalónak.
Valamint nem teljesen értem ezt a VÁM-os dolgot.Légyszíves valaki magyarázza el szóról szóra.Ha valakinek volt vele személyesen tapasztalat azt is "meghallgatom" szívesen.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Nem volt még tapasztalatom vele.
Hamisítvány a termék amit szerintem illegálisan hoznak be.
Semmilyen jogod nincs(legalábbis semmit nem tudsz elérni vele).
Volt hasonló probléma karácsony előtt egy másik eladóval ő lelépett a pénzekkel.
Szerintem ezeket a "földöntúlian csodás lehetőségeket" hagyni kell.
Ez egy dropshipper - megrendeli a nevedben a termeket kinabol, nyilvan joval kevesebbert mint neked eladja, a kulonbozetet zsebre teszi. Mindezt illegalisan, adozas nelkul.
Egyebkent hamisitott termeket (marpedig a klon az, akarmit mondanak ra) forgalmazni es megvasarolni is tilos - emellett nincs szanalmasabb ugy 'iPhone'-ot hordani, hogy kozben egy utolso ocska kinai muanyagszemet, ezereves Androiddal ami semmivel nem kompatibilis a random kinai belenyulkalastol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!