Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miétt nem indul a számítógépem?

Miétt nem indul a számítógépem?

Figyelt kérdés
A következőt írja ki,mikor bekapcsolom a gépet. [link]
2015. jan. 17. 14:39
 1/5 2Laci válasza:
Szerintem nem arra bútol amire kellene
2015. jan. 17. 14:52
 2/5 Lajos54 ***** válasza:

Azért tehettél volna fel olyan képet, amit trükközés nélkül is el lehet olvasni...

Az előttem szólónak majdnem igaza van, annyi eltéréssel, hogy nem arRÓL próbál indulni a gép, amiről kellene. A szövegben le is van írva egyébként.

Nem maradt benne CD, memória kártya, pendrive vagy hasonló?

Ha nem, próbáld többször is indítani. De érdemes lehet a BIOS-ban megnézni, nem állítódott-e el valamiképpen a boot sorrend.

Esetleg a HDD hibája is lehet, de talán nem, mert akkor inkább azt írná ki, hogy nem talál oprendszert.

Mindenképpen valami hardveres probléma okozta a hibát, azt neked kell tudnod, mit "követtél el" a gép ellen a legutóbb.

2015. jan. 17. 15:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Nincs benne semmi cs,pendrive.:)

De most meg ezt irja: reboot and select proper boot device.

Or insert boot media in selected boot device and press any key

2015. jan. 18. 10:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Most jelenleg a bootba vagyok. Ha valaki leirna a lepeseket h kit hogy kell megkoszonnem. Nem ertek nagyon hozza.
2015. jan. 18. 10:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Na, már jó! Megy a gépem, megnézem egy tutorial videót, hogy mit hogy kell, csak a azokat a vörös kábeleket kellet megráncigálni, ki be dugdosni, mert kilazult, azért köszönöm szépen mindenkinek! :)
2015. jan. 18. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!