Szeretnék 3 monitort használni,1 VGA-val. Tanácstalan vagyok! Segíts! Lehetséges?
Van 3 1280x1024-es LCD monitorom. (képfrissítés, képátló, arányok stb megegyeznek!)
Külön külön működik mindegyik! NVidia videokártyámon van egy VGA és egy DVI kimenet. Vettem egy átalakítót a DVI-re (így vga kábellel rá tudtam kötni a második monitort). Működik tökéletesen!
A kérdésem az lenne, hogy tudom megoldani a 3. monitort szaggatás nélkül (eyefinity és társai nem jöhetnek szóba! annyit nem ér!) ?
Próbáltam alaplapi VGA portra dugni, átállítottam de nagyon szaggat. Esetleg VGA elosztóval , usb-vga/dvi átalakítóval , vagy hdmi-vga/dvi átalakítóval megoldható a dolog?
Csak mert feleslegesen nem veszem meg egyiket sem!
Leginkább filmezésre kellene, de alaplapi VGA-ra dugva a 3. monitort élvezhetetlen volt az akadozós kép, pedig a vas elbírja!
(Csak olyan írjon, aki már próbálta, nem szeretnék felesleges költségekbe futni)
Igen, minden driver (legfrissebb, W8.1 x64) fenn van. Ha magára az alaplapira kötöm nincs semmi baj (egyedül). Viszont ha a 3 monitoron akarom egyszerre nézni a filmet akkor a 3. monitoron szaggat a kép. Mintha nem akarna együtt dolgozni a videokártyával (ez elbírja , fullhd-ben filmezek/vágok rajta). Ezért gondoltam hogy meg kellene kerülni az alaplapit valahogy.
(Ment a zöld kéz mindekinek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!