Xbox360 játék közben miért nem fut szaggatottan?
Tehát az lenne a problémám hogy nemrég vettem egy Xbox360 és sajnos tapasztaltam olyanokat rajta hogy valamely játékoknál bizony viccesen hangzik de be szaggat! Nemrég töltöttem le a Saints Row 2 nevü játékot ott is a hajóval mikor megyek és a viz csapódik össze vissza be szaggat :@
Olyan mint az asztali gépeknél mikor nem elég a proci vagy a videókártya teljesitménye...
Ugyan ez a hiba ha vinyóra rakom
Na most én nem mondanám hogy magával az Xbox360 lenne a gond, mert ilyen jelegü problémát nem találtam a netten.
Nem azért van mert tört a játék és ez befolyásol valamit? Vagy irásnál rontom el, IMGBURN irom, de már probáltam CloneCD-vel is 2x-sen! Vagy DL lemezt nem szereti, de ha vinyóra rakom is ugyan ez a hiba szóval ez is kizárva...
Remélem itt találok segitőkész embereket mert ez a hiba olyan homályos, hogy mitől van ez?
Megjegyzés: Nem minden játéknál van ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!