Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan bootoljak több iso fájlt?

Bambi88000 kérdése:

Hogyan bootoljak több iso fájlt?

Figyelt kérdés
Leszedtem egy Debian Linuxot, és 8 iso fájlból áll. Ezt hogyan tudom bootolni, stb. ha én mindezt egy pendrive-ról szeretném telepíteni?

2015. jan. 10. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna leszedni az összeset (írja is a honlapon), csak az első DVD-t elég.

Felmész ide:

[link]

Letöltöd a programot, végigcsinálod a lépéseket, ISO-t betallózod vele és a Pendrive-re megcsinálja majd hogy tudd boot-olni.

Tehát elég a legelső DVD.

2015. jan. 10. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha az előbbivel nem menne, akkor az Unetbootin programmal is próbálhatod. Első voltam.
2015. jan. 10. 20:32
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

Akkor ebből elég ezt letölteni: debian-7.7.0-amd64-CD-1.iso 2014-10-18 15:42 635M ??

2015. jan. 10. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen, elég. Gondolom hogy telepítés közben is lesz net és a többit pedig leszedi onnan (ha kellene neki valami) bár azt hiszem, az első CD is úgy van megcsinálva, hogy arról netkapcsolat nélkül is fel lehessen telepíteni.

Ekkor természetesen a DVD ISO helyett a CD ISO-t kell majd betallóznod az általam említett valamelyik programmal.

2015. jan. 10. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Utólag jutott eszembe, hogy mégis inkább az első DVD-t kelett volna leszedned és abból telepítő pendrive-ot készíteni, mert az első CD nem biztos hogy tartalmazza a grafikus környezetet...
2015. jan. 11. 08:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy letöltöd a "netinst" végűt, azzal bootolsz, és ő netről mindent leszed magának telepítéskor, ami kell neki. (Ehhez persze netkapcsolat kell.)
2015. jan. 11. 20:01
 7/9 Tom Benko ***** válasza:
0%
Apropó figyelj oda, hogy milyen a proci, mert pl. Intelre nem fog felmenni az amd-s install.
2015. jan. 11. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:

"Intelre nem fog felmenni az amd-s install."

De, felmegy. Az AMD64 általában a 64 bites PC architektúrát jelenti. Csak azért hívják AMD64-nek, mert az Amd vezette be ilyen néven, és rajta maradt a név. :)

2015. jan. 11. 20:58
 9/9 Tom Benko ***** válasza:
Ahh. Eddig én az architektúrákra az x86 és x86_64 jelölést láttam. Mindegy, a lényeg, hogy a kérdező a sajátjának megfelelőt töltse le.
2015. jan. 12. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!