Hogyan tudok felülírni egy system fájlt xp n, ugye amikor felül akarom írni akkor azt írja, hozzáférés megtagadva és nem tudom megszüntetni az írásvédettséget? Egyébként az Ntdll. dll van baj azért kéne felülírnom de hogyan?
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 12:03
1/1 CspCsj válasza:
Honnét van az "új" ntdll.dll? Windows telepítőlemezről lenne a legbiztonságosabb visszamásolni.
Valószínűleg azért nem tudsz hozzáférni, mivel a rendszer használja.
Ha van eredeti telepítőlemezed, indítsd róla a telepítést és az első lépéseknél választható a javítókonzol.
Javítókonzolba lépve másold át a következő paranccsal:
copy x:\i386\ntdll.dll c:\windows\system32\
"X" a cd/dvd betűjele, az ntdll.dll meg gondolom a system32 mappában van, ha máshol akkor azt az útvonalat add meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!