Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új monitoron a kép nem tölti...

Új monitoron a kép nem tölti ki a teljes képernyőt mit tegyek?

Figyelt kérdés
1920x1080 felbontásban a képernyő szélein kb 1.5 com fekete , alul-felül meg kb 1 cm fekete! Mit lehet tenni, hogy kitöltse az egészet?

2015. jan. 10. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Állítsad be a képernyő frissesség HZ jét
2015. jan. 10. 13:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt feltettem 60 Hertz-re mert 59 en volt!
2015. jan. 10. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:

felbontást tudsz állitani ? vagy nem lehet?

esetleg a monitoron is probálhatod

2015. jan. 10. 14:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam variálni a felbontással csak azon a kereten belül válltozik ami adott a fekete rész nem válltozik! De egyébként az a rész is jó mert bekapcsoláskor az is él, de miután bejön az asztal meg stb már csak a keret van meg! A monitoron is probáltam ,de majd még megnézem mit tehetek!
2015. jan. 10. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
vga kártya vezpanelján is probáltad ?
2015. jan. 10. 14:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani! :) Jobb gomb az asztalra aztán az AMD Catalyst Control Centeren belül kellett beállitani a teljes képernyőt és már jó is! De köszönöm szépen, hogy segitőkész voltál!
2015. jan. 10. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!