Macbook Air 13,128GB megéri megvenni? Főleg a memória miatt aggódom, nem kevés a 128 GB? Főleg netezésre, filmezésre használnám, képek és zenék tárolására. ELég lenne?
Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 18:42
21/23 anonim válasza:
A lehetőség mindenki előtt ott van h 256gb vagy akár 512gb ssd-vel vegye meg!
Viszont amit linkeltek videót az egy macbook pro ami nem egyenlő a kérdésben feltett macbook air-rel!
a videóban levő macbookot tényleg retina kijelzővel kapni ami igen szépen néz macosx-en!
22/23 anonim válasza:
Igen persze, ott a lehetőség, csak finoman szólva ma már az 1 terra sem elég semmire, az ember pár hónap után belakja, ezek meg képesek elkérni a 128 gb-al nagyobb háttértáros verzióért 60 ezer (!!!) forintot. Annyira túl van árazva és annyira hlyének nézik a vásárlókat, hogy én nem értem, hogy nem mentek ezek még csődbe.
23/23 anonim válasza:
Azért nem mentek csődbe mert egy átlag felhasználónak elég a 128gb....ezért vesznek rengetegen 128gb-al!
(leszögezem én nem közéjük tartozok,nekem is szükségem van minimum 256gb-ra.)
de mint már mondtam hasonló paraméterekkel keress olcsóbb ultrabookot!!! vmi mindig hiányzok a másikból ami itt összegezve megtalálható egy macbookba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!