Petisfsdfsdf kérdése:
Átállítottam a lapozófájl méretet és ez van miért?
Figyelt kérdés
Tegnap utánna néztem, hogy a ramnak a 1,5 szöröse legyen a lapozófájl átis állítottam erre 40gb szabad helyből a merevlemezen lett 356mb szabad hely miért?2015. jan. 7. 17:22
2/19 A kérdező kommentje:
nem
2015. jan. 7. 17:26
4/19 anonim válasza:
Akkor indítsd újra. Ahogy kb. 3-szor olvashattad, csak azután lép érvénybe a változás. Addig bármi történhetett.
5/19 A kérdező kommentje:
3gb de újraindítottam és ígyis 390mb szabad hely van az mitől?:O elöbb még 40gb volt..
2015. jan. 7. 17:36
6/19 anonim válasza:
Akkor biztos 40 gigára állítottad véletlen.
7/19 A kérdező kommentje:
2.7gb ra állítottam...
2015. jan. 7. 17:41
8/19 T/Z válasza:
Totla Commnderben állítsd be, h mutassa a rejtett fájlokat is, és meg tudod nézni mi foglalja a helyet.
(space bill. kiszámolja a mappákat is)
9/19 A kérdező kommentje:
mert többet tettem akkor aztmondta kevés a memória... meg, hogy tettem volna 40 re ha a 3gb nak a 1.5x sét lehet max?
2015. jan. 7. 17:44
10/19 anonim válasza:
Miért nem hagyod hogy a windows kezelje?
(Amúgy teljesen potya, mert csak akkor kellhet ha a fizikai memória elfogyot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!