Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kicsit bénáztam és az összes...

Kicsit bénáztam és az összes windiws hangot átállítottam egy hülyeségre és most bármilyen hangot kiadna a windows azt az egy hangot adja. és sajnos törlésre is kerültek a hangok. Win7 home premium-om van. Hogyan tudom visszaállítani őket?

Figyelt kérdés
és hol tudok letölteni újakat?
2014. júl. 27. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
alapbeállitás
2014. júl. 27. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy az én megoldásom meg fogja oldani a problémát, de szerintem a windows telepítőjével vissza kéne állítani a fájlokat. Vagy pedig indításkor (azaz miután a kezdőlápernyő eltűnt) meg kell nyomni az F8-as gombot. Ezután kiválasztod, hogy "helyreállítás" opciót vagy valami ilyesmit...
2014. júl. 27. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
de ez nem fogja letörölni a dolgaimat a gépről?
2014. júl. 27. 20:32
 4/6 belapus ***** válasza:

Nyugodtan használhatsz egyéni hangokat is:

[link]

Elméletileg azok a témák - úgy gondolom, ebbe beletartoznak a hangsémák is -, amelyeket a rendszer tartalmaz nem törölhetőek a Törlés gombbal.Amiket telepítettél vagy egyénileg létrehoztál, azok eltávolíthatóak.

C:\Windows\Media - ebben a mappában megtalálod őket.

2014. júl. 27. 21:06
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotok. sikerült ez alapján megoldanom. csak visszaraktam alapértelmezettre merthogy tényleg nem törlődött csak csinál egy új hangsémát és azt töröltem és az alapértelmezettet raktam be.
2014. júl. 27. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:
:)
2014. júl. 28. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!