Nem tudom beállítani a gépemen, hogy legyen hang a mikrofonomon?
Figyelt kérdés
Most lett újra telepítve a számítógépem.Windows xp-re,és bedugom a gépházba hátra a mikrofont a hegyére,de hang nincs .A windows 7-en ami régebben volt, nem volt ilyen problémám.Simán be tudtam állítani a mikrofont a vezérlőpulton.Nem igazán értek a géphez,de jó lenne ha valaki egyszerű utasításokkal tudna segíteni???2015. jan. 8. 14:57
1/10 anonim válasza:
keress illesztőprogramot a hangkártyádhoz.. utasítást nem kapsz írd be googleba ott lesz
2/10 A kérdező kommentje:
bocsánat nem hegyére - hanem helyére
2015. jan. 8. 14:58
3/10 A kérdező kommentje:
Mégis,mit írjak be a googleba pontosan??
2015. jan. 8. 14:59
4/10 anonim válasza:
nincs kedvem regényt gépelni minden 3. nap amikor valakinek nincs illesztőprogramja olvass vissza
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=nincs+hang&k..
5/10 A kérdező kommentje:
Van illesztő programom,most néztem.Realtek hd sound effect manager.Hang az van csak a mikrofonom nem szól és nem tudok mit beállítani.
2015. jan. 8. 16:14
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Hiába olvasgatok utána a gyakorin,nem találok olyan megoldást ami pont olyan mint az enyém.A WINDOWS XP-n NEM MŰKÖDIK A MIKROFON.A mikrofonom jó volt a Win7-nél,de az XP-n nem jó.
2015. jan. 14. 10:41
8/10 A kérdező kommentje:
Valaki aki ért a számítógépekhez igazán elolvashatná és segíthetne!
2015. jan. 18. 14:01
9/10 anonim válasza:
töltsd le a speccy programot
utána írd le mi az alaplapod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!