Pitrik kérdése:
Egy gamer PC-t írtam össze. Elég lesz egy 3-5 évig? JÁTÉKRA használnám, Új COD, Assassin's, FarCry hogy menne rajta?
Figyelt kérdés
Asus B85M-G alaplap
Intel Core i5-4440 processzor
Gigabyte GTX660 2GB GV-N660WF2-2GD videokártya
Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury piros HX316C10FR/8 memória
Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EZRX merevlemez
Corsair 550W VS550 CP-9020050-EU tápegység
Samsung SH-118BB/BEBE OEM fekete DVD olvasó
2015. jan. 7. 18:38
1/7 anonim válasza:
az igényeidtől függ, 3 év múlva már elég gyenge lesz, 5 év mulva meg azt fogod itt feltenni kérdésként, hogy elindítja-e a gépem a játékot. De jelenleg szerintem highon a letöbb dolgot elfuttatja.
2/7 anonim válasza:
A GTX660 már most is megfektethető, sőt Witcher 3-nál ez a minimum ajánlott. Ez 1-2 éven belül cserélendő lesz, ha nem akarsz nagy kompromisszumot. Amúgy a gép nem rossz, de játékos konfighoz picit aránytalan (CPU-GPU párosítás), de ha videokártyát cserélgeted, akkor a többi még bírhatja hosszabb távon (bár benne van a pakliban egy durvább gépigény emelkedési hullám a konzolok miatt is). Nehéz jósolni.
3/7 zageer válasza:
GPU-nak ajánlok egy erős középkategóriásat: egy r9 270x-et vagy egy r9 280, de ha nem sajnálod rá a pénzt akkor gtx 760 vagy gtx 970, ezekkel már a mostani játékok bőven elfutnak max grafon. 1-2 év múlva viszont már nem 100%, de ha azt akarod hogy 5 évig bírja maximumon ahhoz már szerintem gtx titan kell neked :) a játékipart eltekintve (sok optimalizálatlan, egyre nagyobb minimum gépigény), lehet hogy még a titan is kevés lesz. Egyébként ismerősömnek gtx 660-ja volt és kevesebbet bírt neki mint amennyit állítottak róla, persze ez függ az egyéb alkatrészektől is, de ő nem volt annyira megelégedve vele. Remélem segített! :)
4/7 zageer válasza:
Ja, még az r9 270x-hez annyit, hogy én is ezt használom és nekem eddig nagyon bevált, hogy példával éljek a Battlefield 4-et 120 fps-el ultrán viszi, és a Far cry 4 is simán elfut rajta maximumon. Egyébként maga a gépösszeállítás jó, annyi hogy erősebb videokártyával szerintem nagyobb tápra lesz szükséged.
5/7 anonim válasza:
Erősebb tápra? A kérdésben lévő gépet egy Hexa 400W is elvinné, míg egy rendes 550-es (pl FSP Raider 550W) simán elég még egy 290-es Radeonhoz is. A GTX660 viszont csak 140W TDP-s, játékok alatt az egész gép nem kér többet 250W-nál a táptól...
6/7 zageer válasza:
Én arról beszélek, hogy egy erősebb vidikártyával, itt gondolok pl. Egy gtx 970re vagy gtx 760ra, ezeknek kell az 500 wattos táp de inkább több.
7/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül jelenti azt az erősebb VGA, hogy többet is fogyaszt. A GTX760 max 170W, míg a 970 kb annyit eszik, mint a 660-as modell (145W). Szóval egy mai i5 mellett ezeket is elbírja akár egy tökösebb 400W-os egység, de 500 bőven elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!