Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan oldhatom meg Assassin's...

Hogyan oldhatom meg Assassin's Creed 4?

Figyelt kérdés

A játék full lowon (800x600,felbontás,minden vagy low vagy off) 9-10 FPS-t produkál,hogyan tudnám ezt orvosolni?

Intel Dual Core E2200 2.2GHz

Geforce 210 1GB

3 GB ddr2 RAM

Nem várom el hogy 60 FPS-sel fusson a játék,17 FPS-sel nekem elég lenne,nem mellékesen meglepődtem,mert az AC3 20-25 FPS-sel futott általában.

2014. dec. 30. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt barátom úgy oldhatod meg, hogy beruházol egy erősebb vasra. Már az is csoda, hogy elindult ezen.
2014. dec. 30. 16:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Belátom ez nem egy erős vas,sőt közelsem.Viszont láttam youtuben-on,hogy valakinek egy p4 el és GT210-el fut 10-11 FPS-sel,szintén full lowon....Egyéb ötlet?
2014. dec. 30. 16:31
 3/7 anonim válasza:
Sajnos a videókártyánál illetve a RAM-nál kéne a problémát keresni... De ha már úgy döntenél, hogy ezeket cserélnéd/bővítenéd, akkor érdemesebb egy új gépet venni. Ha esetleg nincs erre keret, akkor próbálj meg olyan dolgokat, hogy mindent leállítasz, ami a háttérben fut (Ctrl+Alt+Del -> Feladatkezelő). Így talán egy kicsit többet tud a rendszer a játékra felhasználni... Remélem jobb lesz! :)
2014. dec. 30. 16:38
 4/7 jan1k4papa ***** válasza:
Gforce 210 + ac 4 ?? Meg a 3 om fullra laggol talaj a gepedre valo jatekot fear 2 tomb raider ilyenek ;D
2014. dec. 30. 16:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet viszont már ezt megpróbáltam sajnos siker nélkül.Viszont találtam egy Low pc patchet amivel jó kellene legyen.Átállítja a felbontást egy kissebbre (640x780),csak az a baj,hogy mindent átállít high-ra nem tudom miért..
2014. dec. 30. 16:45
 6/7 jan1k4papa ***** válasza:
Figy ilyen kartyam volt szoval ezekrol a gamekrol mond le jobban jarsz erted ? Ac 4 core 2 duoval meg 210 el ertelmetlen belefogni lol ilyenek mennek persze... De on,aga egy 7000 ft os kartya nagyon keves ezekhez szoval haghysd inkabb ....
2014. dec. 30. 16:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy ez nem az én gépemhez való játék,de reménykedni lehet :3.Az előző válaszomat pedig a harmadiknak írtam..
2014. dec. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!