Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyen esetben?

19970222 kérdése:

Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Venni szerettem volna egy ruhát az ebay-n, ki is néztem leis ütöttem.Már vásároltam az ebay-n eddig semmi probléma nem volt, de most mikor írtam az a datokat nem engedte addig amig nem írom be mégegyszer a jelszavamat,mert paypal fiókra van szükségem. Beírtam a jelszavam a fizetést elfogadta. Beléptem a paypal fiókomba és láttam h az egyenlegem 0ft. De a kártyámat hozzá csatolta. Megijedtem, felvolt tüntetve, hogy vettem egy ruhát, mellette volt egy olyan opciós lehetőség h vásárlás törlése.Rákatintottam majd töröltem a paypal fiókomat inkább. Ezutána írt az ebay, h fizesem ki a ruhát írtam az eladónak h nem kérem. Nem érkezett még válasz. Ma megint írtak h fizesem ki, mert kiküldték. Viszont ha rákantittok a fizetésre nem engedélyezi. Írtam megint az eladónak, h törölje mert nem szeretném. Még nem írt vissza de félek,h valamit nagyon elrontottam.

2015. jan. 4. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha van netbank hozzáférésed lépj be és nézd meg a számlaegyenleged, majd utalj manuálisan a PayPal számládra. Hétfőn vagy kedden meg fog rá érkezni a pénz és ki tudod fizetni.
2015. jan. 4. 17:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs,és a paypal fiókomat is megszüntettem...viszont más e-mail nem jött, hogy az eladó elküldte máskor mindig küldték. Most csak annyit írt ki, hogy nem vonhatom vissza, mert az eladó már elküldte...
2015. jan. 4. 17:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj újra ugyanazzal a mail-címmel.
2015. jan. 4. 17:44
 4/11 A kérdező kommentje:

De ha rámegyek a fizetésre ezt írja ki:

XY's PayPal account is unable to accept your payment at this time...

2015. jan. 4. 17:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem értelek.Ha vásároltál már ebayről...akkor miért ilyedtél meg?miért törölted a fizetést?és miért törölted a paypalod?

A paypal egyenleg...nem egyenlő a banszámlád egyenlegével.

2015. jan. 4. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:
regisztrálj ujra a paypalra és ha az meg van fizesd ki :)
2015. jan. 4. 17:55
 7/11 A kérdező kommentje:
Mert eddig nem kért paypal-t tőlem, simán beírtam a bankszámla adatokat és engedélyezte. Azért nem volt eddig mert sosem értettem hogyan kell hazsnálni. Azt hittem azzal h kitörlöm a vásárlást az eladó részéről is törlődik. Mert ap pénz vissza került a kártyámra.
2015. jan. 4. 17:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Rámentem a pay-re de ezt írja ki: XY's PayPal account is unable to accept your payment at this time...
2015. jan. 4. 18:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy seftelés miatt le van tiltva az eladó számlája - téged ez nem érint semmilyen formában, úgyhogy nyugi.
2015. jan. 4. 18:04
 10/11 A kérdező kommentje:
De akkor az ebay miért küldi nekem az e-mailt h fizessek? meg,h nem vonhatom vissza? :/
2015. jan. 4. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!