Erre a configurációra milyen OS-t ajánlottok kockáztassam meg a windows 7-et vagy elég még ide egy xp? (többi lent)
Figyelt kérdés
Dell compact gép
intel 1.8 dual
1gb ram
integrált 512mb videókari.
250 GB sata hdd.
2015. jan. 3. 12:39
11/18 csacsi2 válasza:
GehZurHölle
youtube meg nem az oprendszertől akad, hanem attól hogy a flash nincs beállítva esetleg a böngésző (vagy maga az egész oprendszer és a videokártya). Nekem 1.5GB RAM -al 1.8GHz -es single procival 256MB VGA -val (integrált) sem akad igaz a HD-t elfelejthetem Weben. 360-ban simán fut (be- bufferelve)
XP.
12/18 anonim válasza:
Nálam 1GB DDR2-es 1066MHz-es RAM-al, 3.1GHz-es Athlon 64 X2 6000+ processzorral és Gigabyte GeForce 9500GT videokártyával is elvan a Windows 7 Ultimate SP1 x86, ráadásul mellette még játszok is 1280x1024-es felbontással pl. Skyrim-al, PSP emulátorral stb.
13/18 anonim válasza:
Azt lehagytam hogy YouTube-on minden videót 720p-be nézek, a Windows Update be van kapcsolva, minden driverem a legfrissebb és semmi akadás vagy hasonló, igaz mikor bekapcsolom a gépet kb. fél percig kicsit be van lassulva, de ez annak tudható be hogy egy csomó program egyből elindul pl. torrentkliens, Daemon Tools stb.
14/18 anonim válasza:
XP is jó,de egy jó erős vírusírtóval,wikipédián láttam listákat,van,ami 2018-ig támogatja az XP-t.
15/18 csacsi2 válasza:
#12 azért nagyon nem ugyan az a gépetek, amit te processzorból, gyors rammal erővel megoldasz azt intel 1.8GHZ integrált 512mb videókarival, nem fog tudni.
16/18 anonim válasza:
Tudom, csak én azt írtam hogy 1GB RAM-al is elfut a Windows 7. Erre én inkább Ubuntu-t tennék.
17/18 csacsi2 válasza:
Ebből kiindulva jó az xp -is csak be is kell tudni állítani az oprendszert hogy ne pocsékolja az erőforrásokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Természetesen ubuntu is jó megoldás csak sokan még mindig nem hajlandóak beletanulni a másba.
18/18 A kérdező kommentje:
Régebben mikor még egy AMD 2600+ 512/1gb ram 250 HDD 512 ATI HD 3650 gép "brutálnak" volt tituálva ... ugyan azok a programok menntek rajta mint most pl egy Intel i3 2gb ram 1gb videó kari és kb még is az az érzés van az emberbe hogy ugyan annyit bir... érdekes...
2015. jan. 15. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!