Erre a configurációra milyen OS-t ajánlottok kockáztassam meg a windows 7-et vagy elég még ide egy xp? (többi lent)
Dell compact gép
intel 1.8 dual
1gb ram
integrált 512mb videókari.
250 GB sata hdd.
Ha sajátom lenne nem igen futna rajta Microsoftos termék:D
Köszönöm,én is az xp mellett döntöttem de jól esik ha mások is megerősítenek.
4es azt a részt is kihagyta, hogy 1 GB ram
2 gb ram kell ahhoz, hogy használhatóan működjön
1 giga memóriával is el van a win7 x86 -os verziója, ha megfelelően van minden beállítva. MSE -t ajánlok vírusvédelemre. Utánna az autó frissítések kikapcsolása és ne pakold tele szeméttel.
A melóhelyemen is megy egy ilyen 1.8 -as procival rendelkező laptopon 1 giga rammal egy X86 Win7. Én telepítettem, feltoltam rá az MSE (Microsoft Security Esentials) -t és kikapcsoltam az autó frissítést. Ezek után megy. Aki használja nem igazán figyel arra, hogy ne szemetelje tele szegény kis gépet... Mégis megy még mindíg és nem lassúlt be. Egyébként pont a frissítésektől szokott belassúlni (tapasztalataim szerint) a win7 egy amúgy csak 1 giga memóriával "megáldott" gépen.
Megj.: "MSE" kifejezés keresési eredménye a google -on: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!