Freemailon átküldött óriáslevél mekkora lehet?
8.db. képet tudtam a levélhez csatolni és ELMENT..
1 MB Ezeket összeadva,belefér az 1000 MB
1,1 MB ba?? Azért kérdezem,mert sokszor 3db
629 KB képnél,már kiirja:csak 1000 MB küldhe-
802,7 KB tő el!!!!/óríáslevélként/.Szóval kicsit,
878 KB össze vagyok zavarva?!
753 KB Az itt felsoroltak 3000x2400 méretüek.
1022,9 KB MP4-es fénykepezőről csak 3 kép
784,4 KB megy el!!! Nem tudom érthető voltam??
Elöre is kösz a választ. BUÉK :-)))
Bocs megint!
Pl:oreg72elt........stb,de példaként hoztam fel!
Bár ez egy kicsit más témakörbe tartozik, és ráadásul elég bonyolult, de megpróbálom egyszerűen leírni.
Vannak olyan speciális programok, amit kifejezetten spam küldésre fejlesztettek ki. Ezek képesek arra, hogy olyan álcázott feladót jelenítsenek meg, ami a valós feladót mintegy eltakarja, így lehetséges olyan feladótól kapni e-mailt (vagyis úgy néz ki, mintha attól jönne), ami létezik, de valójában semmi köze a küldeményhez.
Így lehetséges az is, hogy akár saját magunktól kapjunk küldeményt, vagy legalábbis úgy nézzen ki.
És ezeket még kiszűrni sem nagyon lehet, mivel a tényleges küldő teljesen más, mint ami megjelenik.
Ráadásul ez a módszer különféle módokon még cifrázva is van, tehát gyakorlatilag visszakövethetetlen.
Az pedig már csak hab a tortán, hogy az ilyen küldemények gyakran tartalmaznak vírusokat, illetve különféle ártó kódokat. Ezért is érdemes a gyanús, vagy ismeretlen feladótól érkező e-mailt azonnal, megnyitás nélkül törölni, még akkor is, ha a víruskezelő nem jelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!