Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Freemailon átküldött óriáslevé...

Freemailon átküldött óriáslevél mekkora lehet?

Figyelt kérdés

8.db. képet tudtam a levélhez csatolni és ELMENT..

1 MB Ezeket összeadva,belefér az 1000 MB

1,1 MB ba?? Azért kérdezem,mert sokszor 3db

629 KB képnél,már kiirja:csak 1000 MB küldhe-

802,7 KB tő el!!!!/óríáslevélként/.Szóval kicsit,

878 KB össze vagyok zavarva?!

753 KB Az itt felsoroltak 3000x2400 méretüek.

1022,9 KB MP4-es fénykepezőről csak 3 kép

784,4 KB megy el!!! Nem tudom érthető voltam??

Elöre is kösz a választ. BUÉK :-)))

2015. jan. 1. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy túl érthető, mert össze vissza van írva az egész. Olvasd már el, és próbáld saját magadat értelmezni...

Mellesleg ki van zárva, hogy 3000x2400px-es képnek ilyen kis mérete legyen.

2015. jan. 1. 15:09
 2/13 A kérdező kommentje:

Elég rosszul szerkesztettem a kérdést!!! Tehát:

1MB+1,1MB+629KB+802,7KB+878KB+753KB+1022,9KB

+784,4KB tudtam elküldeni!!!!

Ugyanakkor három db.MP4 -es kép útán,már több nem

megy el?!

2015. jan. 1. 15:13
 3/13 Lajos54 ***** válasza:

Tedd bele egy mappába az összeset, majd a mappa méretét nézd meg, hogy valójában mekkora.

Amúgy milyen az az MP4-es kép? Az véletlenül nem videó?

Valahogy túl kicsinek tűnnek a felsorolt méretek, hacsak nem lecsökkentett képekről van szó.

2015. jan. 1. 17:49
 4/13 A kérdező kommentje:

Igen!!!-nem MP4!/Bocs!!/

JPEG= 4608x3456 px.felbontású,kb.3,5 MB képenként!!

Ebből 3db megy át?!

A /freemail =1000MB /óriáslevélként!!/

Akkor 3x3,5 = 10,5 MB!! ezért nem értem,vagy nem jól

számolok valamit??????

2015. jan. 1. 20:17
 5/13 A kérdező kommentje:

Akkor, 1000MB,nem 1GB?- 10,5MB-nál több, miért nem megy át óriásban??

Talán így kérdezném?

Valószinű az én számításommal van baj?!

2015. jan. 1. 20:25
 6/13 Lajos54 ***** válasza:

Nem, nem a számítással van baj, hanem az értelmezéssel. Mondjuk én is csak most értettem meg, hogy tulajdonképpen mi a problémád.

A freemail-nél, ha fájl(oka)t akarsz csatolni, ki is van írva: "Az 5 MB-nál nagyobb fájlokat automatikusan óriásfájlként csatoljuk"

Vagyis, ha a képek mérete meghaladja az 5 MB-ot, akkor már óriásfájl lesz belőle. Ennek a mérete lehet maximum 1 GB.

2015. jan. 1. 22:52
 7/13 Lajos54 ***** válasza:

Ja, és ha nem akar elmenni az óriásfájl, azon nem kell meglepődni, a freemail egy eléggé vacak levelezőrendszerré lett az utóbbi időben, elég sok vele a probléma. A másik, ami problémát okozhat, hogy (úgy vettem észre én is) nem nagyon szereti, ha az óriásfájl több darabból áll. Ezt úgy lehet kivédeni, hogy a képeket belerakod egy mappába, majd ezt tömöríted mondjuk winzip segítségével. Így egyben elmegy, vagy legalábbis valószínűbb. Ha mégsem akar sikerülni, az a freemail hibája. Tapasztalatom szerint a Citromail nagyméretű fájl küldése lényegesen jobb. Bár maga a Citromail sem éppen a legjobb levelező rendszer, néha tetű lassú tud lenni, mire megérkezik egy levél.

Másik lehetőség a nagy csatolmány küldésére a "Told a cuccot"

De mindegyiknél, bármelyiket is használod, figyelni kell arra, hogy csak meghatározott ideig lehet letölteni a csatolmányt, egy kb. egy hét-tíz nap körüli. Utána a csatolt fájl törlésre kerül, ha addig nem töltötte le a címzett, azután már nem tudja.

2015. jan. 1. 23:01
 8/13 A kérdező kommentje:

Oké!

Igy érthető.Köszönöm szépen!!!

2015. jan. 2. 09:05
 9/13 A kérdező kommentje:

Levelezéssel kapcsolaban, még egy kérdés? Az én mail cimem/pl: / öreg72@freemail.hu./

Ilyen mailt kapok /spamba!!/ szinte hetente!!

öreg72elt@tryrapidlash.com

Természetesen kukába végzi!!! De, kezd idegesiteni a dolog,mert ugye, mintha saját magamtól jönne az email?

Amenniyben valaki,tud hozzászólni=meköszönném :-)))

2015. jan. 2. 09:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez is érdekes, mert ékezetes karakter nem lehet e-mail címben...mikre nem képes ez a facebook.

A levéllel meg ne foglalkozz. Van ilyen.

2015. jan. 2. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!