Hol tudom elérni a bios-t?
mikor felcsippen a gép indításnál vadul nyomogasd a F2/del/F10 gombot, valamelyik felhozza. (am írja is, hogy melyik kell)
ha elsőre nem sikerült akkor újraindítod és próbálkozol megint :D
:)
nem vagy kénytelen a BIoS-ban turkálni ezért.
Letöltöd Windows-ra az AIDA 64-et és az Érzékelő résznél kiírja a gépd hőmérsékleteit :)
meg sok értelme nincs is nézni biosban, ha nagyon melegszik a procid, akkor 30-40 fokot is hűlhet mire belépsz a biosba.
openhardwaremonitort szoktam használni ilyen célre, fut a háttérben és rögzíti a maxot. (bár ha elszáll a gép, akkor nem menti le.. :D)
"feljebb nyomni az vész leállító érzékelését " - nem tartom jó ötletnek, csak még nagyobb problémát generálna.
Majd kijavítanak - de szerintem nem is biztos, hogy lehetséges.
Ha nem megfelelő a hűtés, azt kell karbantartani,javítani, cserélni.
-mielőtt feljebb állítanál valamilyen biztonsági határértéket, előbb győződj meg róla, hogy egyáltalán eléri-e azt a magas hőfokot a géped alkatrésze amire a lekapcsolás van beállítva :)
-nem írtad mikor áll le a géped.
"gépem random idö közönként."
- a random nekem azt jelenti , hogy nem tudod behatárolni a leállási periódust. Néha 5 percig megy, néha pedig 2 napig?
-csak azért kérdem mert legalább annyit kellene tudnod, hogy terhelt állapotba áll le a géped (játék, videokonvertálás), vagy akkor is mikor épp semmi megterhelő nem fut rajta ( neten böngészés)
teljesen változó időközönként áll le van amikor 5 perc (ekkor jobban terhelem) és van amikor 50 percig is bírja...
amikor leállt le volt szerelve az oldala és azonnal néztem be de igazából az összes alkatrész max 36-fok-os lehetett és új a gép így teljesen portalan szóval nem tom mi lehet az egyáltalán nem értem miért van ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!