Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Free PC Játékok amiket a...

Free PC Játékok amiket a hivatalos oldalon lehet "elérni"?

Figyelt kérdés
Ilyen játékok kellenek, nem ncore-os, stb, ahova be sem lehet jutni. Lány vagyok.
2014. dec. 4. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:

De be lehet jutni nCorera csak ismerős által.

Am meg van más torrent oldal is nem csak az ncore v olyan jó a BitHUmen pl.

Hát vannak pl ilyen akciói az EA-nek nekem így van meg a BF3 a Dragon Age Origins, Dead Space 1... Figyelni kell ilyen játékos oldalakat mint GSO, GK... és értesülhetsz róla h mikor van ilyen. On the House akciónak hívják. De idő limites állatában 2-3 nap.

Ami ingyenes és talán érdekelhet egy lányt hát TERAOnline, Need for Speed World, TF 2 ezek ingyenesek.

2014. dec. 4. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, lesz is majd ncore meghívóm, de addig szeretnék valami olyannal, ami pl. nem torrentes. A többiben nem bízok.
2014. dec. 5. 16:16
 3/6 A kérdező kommentje:
JA és köszi :)
2014. dec. 5. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Steam : Rengeteg szabad játék és egy kettő még használható is. pl.: Team Fortres2, loadout, és az FPS től kezdve a versenyzős multikig.

A másik az origin de itt elég korlátozott a szabad játékok száma. De pl a Battlefield 3-mat én úgy szereztem meg, hogy egy napig ingyenessé tették. és 10k a játék :D. De steammal jól jársz

2014. dec. 5. 21:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Steamot ismerem..
2014. dec. 13. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Mibajod más torrentoldalakkal?
2014. dec. 30. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!