Utorrent ha fut akadozik a gépem. Miért?
Figyelt kérdés
Ha Seedel az Utorrentem akkor Win7-ben akadozni kezd időnként az egér, Google Chrome is lassú és nem arra gondolok hogy lassan tölt be egy oldal, hanem akadozik ha új ablakot nyitok stb...Youtubon a videón a hang is elkezd recsegni! Ha nem Seedelek de megy az Utorrent akkor nincs ilyen gondom! 4 magos Procim van 3,8 Ghz, és DDR3 8 GB Ram. Nem tudom mi lehet a gond!2014. dec. 29. 18:06
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg a merevlemez túlterhelt, de azt néha a kliens is kiszokta írni. Ha torrent beállításoknál feljebb veszed a "Disk Cache"-t a haladó beállításoknál, akkor lehet, hogy megszűnik, bár nem biztos.
2/4 A kérdező kommentje:
Disk Cache-t már feljebb vettem, de ugyan úgy jelentkezik a probléma!
2014. dec. 29. 19:25
3/4 anonim válasza:
És mennyivel feljebb? Legalább 128? Egyébként meg próbáld külön merevlemezre tenni a torrentes dolgokat.
4/4 A kérdező kommentje:
D Meghajtón van minden torrentem!
1 TB-s vinyóról van amúgy szó.
C Meghajtón: 100 GB Hely van.
D Meghajtón: 831 GB.
Jövő hónapban tervezek egy 120 GB Samsung SSD-t venni a gépembe.
2014. dec. 29. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!