Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jó ötlet 3 oprendszert rakni...

Jó ötlet 3 oprendszert rakni 1 hdd-re?

Figyelt kérdés

Windows 8.1, windows 7, ubuntu 14.04 kellenének. Valamint milyen sorrendbe érdemes? Ha elszáll az egyik és újratelepítem akkor vége az egésznek?

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. dec. 29. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy jó ötlet, hát hogy akarnád másképpen? Persze egy merevlemezen belül külön partíciókra kell telepítened őket.

Egyébként meg a sorrend általában úgy szokott lenni, hogy először a Windows-okat kiadási sorrendben (XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10 stb), aztán pedig a Linux-ot, mivel gyakran annak fejlettebb a bootloader-e és felismeri a Windows-okat, a Windows-é meg nem mindig ismeri fel a Linux-ot, bár vannak kivételek.

Az újratelepítés meg megint más tészta, én úgy szoktam újratelepíteni az egyiket, hogy azt állítom be alapértelmezettnek és úgy teszem újra, bár linux kombinációval még nem próbáltam ki, de majd más megmondja.

2014. dec. 29. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
miért kell win7 és win8 is?
2014. dec. 29. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam is így van, így ha véletlen bedöglene az egyik rendszer, vagy meggondolnám magam és áttérnék a másikra, akkor mindig ott van.
2014. dec. 29. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
teljesen jó főleg ha van oka annak hogy mért használsz 2 oprendszert de számtalan oka lehet programok ,játékok vagy az "aknakereső,pasziánsz" ezt nem gondoltam komolyan :D
2014. dec. 29. 18:40
 5/8 2Laci válasza:

Vagy 3 vindózt, vagy 3 linuxot, de linuxot + wint ne tégy 1 vinyóra mert előbb vagy utóbb összeakad a kerneljük.

ha nem hiszed próbáld ki és tanulj a saját károdon.

2014. dec. 30. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem Windows 7, Windows 8.1 és egy Linux volt fent 1-2 hónapon át és semmi bajuk nem volt egymással. Biztos én csináltam valamit rosszul :)
2014. dec. 30. 21:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Eddig win7 és Ubuntu volt egymás mellett nem volt soha gond. Azért kell mind a három mert a wind7-en futnak a régi játékok is, viszont win 8.1-en kicsi több fps-t kapok az új játékoknál. Ubuntu azért kell mert a windows nyavajás mint a bűn és kell hogy ott legyen mindíg egy atomstabil rendszer.
2014. dec. 31. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Na igen, én is így vagyok vele, vagyis a Linux-os dologgal. Már lassan kezd a f..szom ki lenni a Windows-al, hogy olyan instabillá tud válni egy kisebb idő után (nem átlag netezős felhasználó vagyok).
2014. dec. 31. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!