Jó ötlet 3 oprendszert rakni 1 hdd-re?
Windows 8.1, windows 7, ubuntu 14.04 kellenének. Valamint milyen sorrendbe érdemes? Ha elszáll az egyik és újratelepítem akkor vége az egésznek?
A válaszokat előre is köszönöm.
Persze, hogy jó ötlet, hát hogy akarnád másképpen? Persze egy merevlemezen belül külön partíciókra kell telepítened őket.
Egyébként meg a sorrend általában úgy szokott lenni, hogy először a Windows-okat kiadási sorrendben (XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10 stb), aztán pedig a Linux-ot, mivel gyakran annak fejlettebb a bootloader-e és felismeri a Windows-okat, a Windows-é meg nem mindig ismeri fel a Linux-ot, bár vannak kivételek.
Az újratelepítés meg megint más tészta, én úgy szoktam újratelepíteni az egyiket, hogy azt állítom be alapértelmezettnek és úgy teszem újra, bár linux kombinációval még nem próbáltam ki, de majd más megmondja.
Vagy 3 vindózt, vagy 3 linuxot, de linuxot + wint ne tégy 1 vinyóra mert előbb vagy utóbb összeakad a kerneljük.
ha nem hiszed próbáld ki és tanulj a saját károdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!