Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet mozgó gif képet...

Hogyan lehet mozgó gif képet csinálni pl. filmrészletből?

Figyelt kérdés

Először arra az ötletre gondoltam, hogy a film kis jelenetéből minden képkockát leprintscreenezek és megszerkesztem Fireworksben, de ez így nem túl hatékony, ismerjük be... Biztosan van valami egyszerűbb mód is. Milyen programmal lehet?

Példának itt van egy olyan kép, amire gondoltam: [link]

2014. dec. 28. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Video Avatar
2014. dec. 28. 21:46
 2/4 CspCsj ***** válasza:

Feliratozás nélkül csak a videoanyag átalakítása pl. FFmpeg parancssorból: "ffmpeg -ss 00:05:00.000 -t 7 -i input.avi -r 10 output.gif"

Magyarázat: input.avi-ból 5:00 perctól 7 másodpercet 10-es képkockaszámmal átalakít

[link]

Vagy program sem kell, online gif készítő (feliratot is tudsz rátenni):

[link]

2014. dec. 28. 21:54
 3/4 A kérdező kommentje:
A Video Avatart letöltöttem, ki is próbáltam, alig csináltam benne valamit már lefagyott. Pedig elég jó gépem van :/
2014. dec. 28. 22:16
 4/4 tabaki ***** válasza:

Például: [link]

Ha más formátumú a videód, értelemszerűen azt írd be.

2014. dec. 28. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!