Miért van ilyen sok hibája a Sony T3-nak?
Figyelt kérdés
Novemberben vettem egy Sony Xperia T3 telefont, amivel egy Samsung Galaxy Minit váltottam le közel 3 év után. Először nagyon tetszett a telefon, de ahogy egyre jobban belemerültem a használatába, előjöttek a hibái. Lezártképernyőnél az alul levő kamera ikon nem nyitja meg a feényképezőt, csak ha az oldalán nyomom a fizikai kamera gombot. Van hogy amikor például a galériából megyek vissza a főképernyőre, akkor az nem jelenik meg azonnal, hanem 2-3 másodperc múlva tölt be megint és van hogy a telefon kiakad 4-5 másodpercre is. A bluetoothon hiába van bekapcsolva a láthatóság nem észleli egyik eszköz sem. Külső SD-re nem tudok alkalmazásokat telepíteni és a Total Commanderben nem tudok új mappát létre hozni rajta. Játéknál a proci 65-70 fokra is feltud melegedni. A telefonon Android 4.4.2 fut. A kérdésem leginkább a Sonyt használóknak szól, hogy ők is tapasztaltak ilyesfajta hibákat, vagy csak az enyém ilyen problémás?2014. dec. 27. 14:11
11/11 anonim válasza:
Üdv! A sony t3 egy nagy rakás! Mostanában kezdtem folyamatosan használni, és semmi nem müködik rajta! Nem nyitja meg az ikonokat, képek, zenék stb! Memoria kártyát nem ismeri fel, lefagy, kikapcsol! Teljesen használhatatlan a készülék senki ne vegyen t3 !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!