Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok hibája a...

Miért van ilyen sok hibája a Sony T3-nak?

Figyelt kérdés
Novemberben vettem egy Sony Xperia T3 telefont, amivel egy Samsung Galaxy Minit váltottam le közel 3 év után. Először nagyon tetszett a telefon, de ahogy egyre jobban belemerültem a használatába, előjöttek a hibái. Lezártképernyőnél az alul levő kamera ikon nem nyitja meg a feényképezőt, csak ha az oldalán nyomom a fizikai kamera gombot. Van hogy amikor például a galériából megyek vissza a főképernyőre, akkor az nem jelenik meg azonnal, hanem 2-3 másodperc múlva tölt be megint és van hogy a telefon kiakad 4-5 másodpercre is. A bluetoothon hiába van bekapcsolva a láthatóság nem észleli egyik eszköz sem. Külső SD-re nem tudok alkalmazásokat telepíteni és a Total Commanderben nem tudok új mappát létre hozni rajta. Játéknál a proci 65-70 fokra is feltud melegedni. A telefonon Android 4.4.2 fut. A kérdésem leginkább a Sonyt használóknak szól, hogy ők is tapasztaltak ilyesfajta hibákat, vagy csak az enyém ilyen problémás?

2014. dec. 27. 14:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg PC Companionnel újrarakni. (Le fog nullázódni, úgyhogy előtte készíts másolatot a cuccaidról, ha kell.)
2014. dec. 27. 14:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Na de egy új telefonról beszélünk és máris újra kéne rakni?
2014. dec. 27. 14:37
 3/11 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet más Sonyt használókkal? Ők nekik is fennálnak hasonló problémák?
2014. dec. 27. 14:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én főzött romot használok, az eredetit nem használtam soha, így nincsenek tapasztalataim az eredeti sony rendszerekről.
2014. dec. 27. 14:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezek a hibák mindegyik Sonynál előfordulnak?
2014. dec. 27. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:

nekem P van jelenleg is, soha többé sony-t. olyan szinten gyengék a szoftver támogatottságban, hogy hiába jó és szép elsőre, teljesen elrontják a telefon használhatóságát.

am az okos telókat érdemes pár naponta újraindítani, mert még messze vannak a jó memóriakezeléstől, teljesítményben egy kicsit javulni fog újraindítás után.

2014. dec. 27. 18:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát pedig egy fasza kis teló lenne, de ezek az apróságok nagyot rontanak az összképen. Akkor ez nem egyedi eset, hanem minden Sonyra igaz. :( Nekem csak az fáj, hogy fizetek valamiért amit utána nem tudok normálisan használni.
2014. dec. 27. 23:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Na mindegy, akkor úgy látszik ezzel nem tudok mit kezdeni. Azért köszönöm a válaszokat :)
2014. dec. 27. 23:55
 9/11 anonim ***** válasza:
A túlmelegedés miatt visszaviheted, az nem feltétlenül természetes, az, hogy SD-re nem tudsz telepíteni, tudtommal a 4.4.2 miatt van, az mindegyik telefonnál így van ami KitKat-et futtat. A bluetooth-os dolog is érdekes, egy szoftverújrarakást mindenképp megér a dolog, igazából nem több 20 percnél.
2014. dec. 28. 00:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ és majd megpróbálom. A túlmelegedésről meg olvastam, hogy már a Z1-nél is jelentkezett és ezzel nem lehet mit kezdeni :(
2014. dec. 28. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!