Elcsúszott a kép a számítógépemen, nem látok a jobb széléből 1-2 centit. Hogy hozhatom helyre?
Figyelt kérdés
Eddig meg tudtam oldani úgy, hogy átállítottam más felbontásra és vissza, de már ez sem működik. Nagyon zavaró, valaki tudna ebben segíteni? (Az időt pont látom, onnantól jobbra semmit)2014. dec. 25. 20:15
1/7 Lajos54 válasza:
Néha csak a monitor okozza. Annak a menűjéből (magán a monitoron) lehet állítani, de van, hogy a monitor ki- és bekapcsolása is segít.
2/7 A kérdező kommentje:
Eddig sikerült is ezzel megoldani. Most valamiért helyrejött magától.. Ember legyen a talpán, aki kiigazodik a Windows-on..
2014. dec. 25. 22:57
4/7 A kérdező kommentje:
Most megint nem jó.....
2014. dec. 29. 20:53
5/7 anonim válasza:
Jó eséllyel nem a Windows a hibás (bár az is megér egy misét), hanem a monitor. Lépj be a menüjébe és próbáld manuálisan beállítani a vertikális/horizontális pozícionálást.
6/7 anonim válasza:
Ha analóg monitor (és esélyesen az), akkor elég megnyomnod rajta az auto gombot, és helyreteszi. Olyankor tedd ezt, amikor valami világosabb dolog van a képen, mert fekete képen nem fog működni, rossz helyre teszi. (Talán így állítottad el?)
7/7 A kérdező kommentje:
Ismerem a módszert, alkalmaztam is, akkor nem vált be. Most jó, viazont egy játék használata után jött helyre, azóta kifogástalan.
2015. júl. 12. 04:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!