Melyik a jobb az iphone vagy a sony?
-szerintetek nekünk GYK olvasóknak ez a dolog nem tök mindegy? :)))
-azért nyugodtan aludjatok ma karácsony este, egymásnak ne essetek e miatt...:))
-Jövőre majd úgyis lecserélitek őket valami újdonságra mert már nem lesz mivel menőzni, de ha nem jövőre akkor rá egy évre mivel addigra meg már elavult lesz...:)
nekem is z1 compact-om van,
-rootolva mert egyszerűen zavar a gyári korlátoltság, nekem szükségem van arra , hogy a felesleges sallangokat az Androidból kitöröljem/átállítsam és csak saját részre szóló dolgokat hagyjam meg....
Sony: 0 optimalizáció, néha lefagyás, időnként néha-néha meghülyül
Iphone: 0 optimalizáció, néha lefagyás, időnként néha-néha meghülyül
Szóval szerintem mindkettő szar, kb mintha a prototípusokat dobnák piacra... Én a Samsung híve vagyok, Galaxy Ace 3-am van már 1 éve, de még egyszer nem csinált olyat, hogy mondjuk újraindul, lefagy és ki kell venni az aksit, szarul érintkezne a képernyő, nem érzékeli az ujjam vagy hasonlók... Az egyetlen problémája, hogy nemsokára venni kell új aksit, mert 5% alatt hamar leesik 0-ra. De szerintem még elfut ez az aksi is fél évet komolyabb gondok nélkül. Tehát... Mivel mind a kettő szar és a problémái ugyanazok, én nem tudom eldönteni melyik a rosszabb márka...
"Sony: 0 optimalizáció, néha lefagyás, időnként néha-néha meghülyül
Iphone: 0 optimalizáció, néha lefagyás, időnként néha-néha meghülyül "
tehát szerinted mindkettő szar, ezeknél még a Galaxy Ace 3 is jobb :)
Ilyen hülyeséget sem hallottam még az idén :)pedig már év vége van :)
Szerintem ha egyszer majd cseréled a Samsungodat, mindenképp egy ilyen Alcatelre cseréld:
"Sony: 0 optimalizáció, néha lefagyás, időnként néha-néha meghülyül "
Mióta meg van a z1 compactom, egyszer nem fagyott le, sőt, de még minimális megakadás sem volt. Úgy tökéletes ez a telefon ahogy van.
-szintén zenész...
sosem nyomtam még rajta reset gombot... mert nem kellett.
ugyanolyan gyors mint amikor először kézbe vettem, AnTuTu Benchmark még mindig 31.000 pontot ad rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!