Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7-ben hogy tudom...

Windows 7-ben hogy tudom megoldani, hogy a letöltések ne automatikusan a letöltések mappába menjenek?

Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Beállítod a programban, amivel letöltesz. Ennek az oprendszerhez semmi köze.
2014. dec. 23. 11:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok beállítani semmit. Megnyomom a letöltést és már megy is a letöltésekhez.
2014. dec. 23. 12:10
 3/4 Tengor ***** válasza:
Beállításait nézd meg a böngészőnek! Ott lesz, hogy mi legyen a letöltés automatikus helye.
2014. dec. 23. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:

A különböző böngészőkben különböző módon lehet megadni a letöltések helyét, ha ez a kérdés.

Internet Explorer:

CTRL + J

alul Beállítások

kitallózod a mappát és OK

Firefox:

fölül Eszközök menü (ha nem látszik a menüsor, nyomd meg az ALT billentyűt)

Beállítások almenü

Általános fül

alul kitallózod a mappát és OK

illetfe Firefox-ban itt be lehet állítani, hogy mindent letöltsön-e ide vagy kérdezze meg hova szeretnéd

Internet Explorerben ehhez a letöltéseknél a Mentés másként gombra kattints. Vagy a mentés gomb mellett van egy kis nyilacska, most nem tudom hirtelen.

2014. dec. 23. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!