Az indítási javító nem tudja autómatikusan megjavítani a számítógépet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rendszer visszaállítás...biztonságosnak tűnik de ez a hibaüzenet jött elő (cím) megpróbáltam a csökkentett módot is de nem volt még lehetőségem se.Bekapcsolom a gépet és semmi BIOS meg még hasonló sem csak egy csík ugrál kb 10 mp-ig aztán ez a hibakód. A windows telepítő cd-t nem nagyon olvassa autómatikusan...nem tudom hogy lehet elérni.És az eddigi C meghajtó D lett és van egy X meghajtó aminek Boot a neve ezt a rendszerkép helyreállítás menüpontból tudom mert ott lehet tallózni .Kár hogy nem lehet a CD-ről elindítani semmit mert csak 1bizonyos típusú fájlt nyit meg:rendszerkép fájlt :( .Mit tegyek?2014. nov. 15. 19:42
2/3 anonim válasza:
Linux Live CD-t pontosabban.Írj ki például egy Lubuntut.Erre a célra az is megfelel.Mentsd le vele az adatokat.Telepítsd ujra.
Live CD:Egy CD-n,DVD-n vagy pendrive-on müködő rendszer,anélkül müködik hogy hozzányulna a HDD-hez és az alap műveleteket meg lehet oldani.
Ha Windows 7 inditás javításán a parancssor lehetőségre menj,írd be a következöt:
Bootrec.exe/FixBoot
Bootrec.exe/FixMBR
Ha ilyenkor sem jó akkor jön az amit leírtam.
Rufussal tudod majd a pendrive-ra tenni.Majd bebootolsz vele.Kiválasztod a nyelvet,Lubuntu kiprobálása telepítés nélkül,majd bebootol a Live rendszer és le tudod menteni az adatokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem sikerült minden fontosan lementeni. Köszönöm szépen!
2015. júl. 6. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!