Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Team Fortress 2-ben miért nem...

Team Fortress 2-ben miért nem kapok itemeket? (többi lent)

Figyelt kérdés
Na szóval egyszer nagy nehezen meg lett a prémium az accountra és azóta volt pár ilyen úgymond meg nem vett játékok "no-steames" játékok és azóta nem kapok itemeket vagy kb. hetente 1-et 2-őt és egész péntektől vasárnapig tolom és semmi max 3 item és az semmi a haverom meg kap vagy 10 nem tudjátok mi lehet a gond?? a váloszokat előre is köszönöm

#Team Fortress 2 #team fortress 2 item
2014. dec. 19. 15:31
 1/4 anonim válasza:
Nem olyan gyakori az item dobás. 1 héten kb oylan 10 fegyvert és még pár ládát kapsz. Érdemes várnod mindig csütörtökig mert akkor szokták a tárgy dobás újraindítani (tehát lehet hogy te már megkaptad azt a 10 fegyvert és ezért már nem kapsz az elkövetkező napokban).
2014. dec. 20. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:

ma vagy 5 órát játszottam és 1 darab itemet se kaptam a haverjaim fejenkét 3-at kaptak én meg semennyit

itt megtekinthetitek az itemeimet: [link]

2014. dec. 22. 14:06
 3/4 SIDLER22 ***** válasza:
Nyugi! Én is egész nap játszok és kb minden 2. nap kapok EGY cuccot.
2015. jan. 4. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Nah most újra telepítettem és most kapok minden csütörtökön 10-et kb. de a haverom kap NAPI 8-9-et én HETI KB. 10-et ez kis különbség mert ő heti 40-50-itemet ebből 5 láda és állandóan ezzel jön: megnyugtatlak nekem csak a 6. item ma. És megkérem hogy nem ondja mert zavar de utánna úgy is elkezdi megint Ő nem prémiumos ÉN igen. amm köszönöm a válaszokat.
2015. jan. 4. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!