Tudnátok mondani (lehetőleg jó, laggmentes) Magyar Team Fortress 2 szervereket?
Figyelt kérdés
Legjobban "egyszerű" játékmódú szervereknek örülnék (gondolok én itt sima kocsitolásra, meg c.point foglalásra), de hogyha akármilyen mást ismertek (pl. saxton hale, halloweeni, egyéb), azt is szívesen fogadom. Előre is köszi!2014. dec. 11. 17:52
1/5 anonim válasza:
ki játszik még ilyen elvetemültségekkel? :D
2/5 anonim válasza:
Többen játszanak mint gondolnád es Nagyon is jó, amit nem ismersz nem értem miért szólod le...a kérdésre válaszolva pedig ezek a magyar szerverek amik jók:
Rozsdás bökő
Faluszéli mulató
Erdőszéli nektárcsepegtető
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. dec. 28. 19:21
5/5 anonim válasza:
Én is ajánlanám a Kartell Kocsmát és a Faluszéli mulatót, de a helyzet az, hogy elég kellemetlen helyzetekbe lehet belefutni a szervereiken.
Az adminjaik önkényes tizenévesek, akiknek a fellengzős haverjaik bárkit kidobathatnak a szerverről, csak mert megölöd őket. Ha meg mered jegyezni, hogy itt azt hiszik csak mert van pénzük, bármit megtehetnek, ez már bannt von maga után :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!