Akinek van asus 1101ha netbookja?
Figyelt kérdés
adott egy ilyen gép, szörnyen lassú, elvileg gyárilag benne van az oc a biosban, fel is vettem maxra (30%+) de marad 1.3, pedig 1,6 nak kéne lennie. A beállítás pedig megmarad, de semmi jele. Borzalmas lassú, még a youtube se megy, nagyon nagy segítség lenne, köszönöm a segítséget, üdv2014. dec. 19. 12:01
1/4 Tengor válasza:
Nekem nincs ilyen gépem, de ilyenkor általában egy takarítás segíteni szokott vagy egy kisebb gépigényű oprendszerre váltás.
2/4 A kérdező kommentje:
Most raktam újra, drivereket feltettem, tehát a takarítás megvolt. W7 gyári rajta, akkor bírnia kellene. Csak az a baj fullon megy a proci, ezért kellene, ha már lehet gyárilag.. :/
2014. dec. 19. 12:17
3/4 anonim válasza:
Nem támogat tuningot, a benne levő processzor nem is képes rá, a processzora ennyit tud.
4/4 A kérdező kommentje:
Ennél lehet.
Nekem nem jön csak össze egyelőre
2014. dec. 19. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!