Akinek netbookja van leirna hogy tud e vele netezni simán, folyamatossan anelkul hogy felidegesitene hogy akadozik?
Ugy mond erosebb a netbook,de megis ha netezni akarok vele maga a program lassu ahogy fut.
amd e350 1,6GHZ dual
6GB ram
windows8 64bit (azert is mert ennek az OS a legjobb a boot ideje)
En chrome-t hasznalok a synchronizalas vegett,de valtottam mar IE-re mert a youtube videokat konyebben futatja.
De megis annyira visszafogottnak erzem,mint ha egy jatek folyamatossan laggolna olyan vele netezni. Mas program viszonylag gyorsan megy...rendeleres gyorsan lefut,photoshopozni is lehet vele,matlabozni...stb
Volt nekem is a gepen ubutnu dual bootkent be volt allitva...de most valahogy nem fut le a telepites rendessen.
Ha feltelepitem az a legujabbat aszt hiszem a 13,10 azzal valami jogi dolog miatt nem tudom hasznalni.(telepiteskor megadtam mar a kodot a roothoz,de telepites utan nem fogadja el - ures felhasznalokent jelentkezek be es amikor valamit telepiteni akarok a root kodot nem fogadja el)
egy regebbinel a wifi nem ment,...pedig regebben mar hasznaltam valamelyik verziojat az ubuntunak.
WUBI val telepitem igy konnyen dual bootkent rajta lessz a rendszer a gepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!