Kaphatok valamilyen módon kedvezményt a Windows 10-re ha most veszek egy PC-t Windows 8.1-el?
A Windows 8.1 egy szivatás, mindenki tudja. Akarok venni egy új PC-t és azon filózom, hogy van vagy szokott lenni Microsoftnak olyan kedvezményes akciója, hogy ha kijön egy új operációs rendszer, akkor az előzőt ingyen frissítheted az újra ha a PC vásárlás és az új operációs rendszer kijövetele között csak egy bizonyos idő telt el?
Vagy ha ilyen nincs, akkor pl. megvehetném az upgrade-et fele áron? Ilyenek pl. szoktak lenni az USA-ban, gondoltam megkérdezem, hogy hátha itthon is vannak ilyen Microsoft akciók.
Persze tudom, hogy más akciók szoktak lenni OEM verziónál ahol az operációs rendszert a PC-vel együtt veszed, és más amikor a Windows 8.1-et megveszed dobozosan egy mint akármilyen más szoftware-t.
Tehát a főkérdés tulajdonképpen az, hogy ösztönzik e itthon a Microsoftnál az olyan potenciális ügyfeleket akik irtóznak megvenni a Windows 8.1-t, de kell nekik egy PC "minden áron" és filózik, hogy Linuxxal vegye meg vagy Windows 8.1-el, és már majdnem megveszi Linuxxal amikor megtudja a fülest, hogyha most megveszi a PC-t Windows 8.1-el, akkor amikor a 10-es kijön, ingyen upgradeelheti a 10-esre?
Ingyen upgrade-et felejtsd el. Max kapsz valami nevetséges kedvezményt, de fizetned ígyis-úgyis kell. Hozzáteszem: igen valóban borzalom a 8.1, de a 10-től se várj csodát. Az MS nem hajlandó szakítani a hülye irányzatával. Ahelyett, hogy felmérnék az igényeket lenyomják a torkunkon azt a szemetet amit ők rendszernek hívnak...
Pl én így jártam az ms termékeivel: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Szóval azt javaslom, hogy előbb várd meg, míg megjelenik, teszteld, és döntsd el, hogy érdemes-e megvenni. Ha nem, akkor vedd meg a 8.1-et vagy 7-et.
És ne aggódj, a megjelenéskor mindenképpen fognak akciózni...
igen, kaphatsz.
"A Windows 8, és 8.1 tulajok ingyen megkapják a 10-et egy frissítés formájában. Azért ez a Microsoft-tól elég távol álló üzletpolitika. A végleges megjelenés valamikor 2015 második félévében várható, de akik nem tudnak addig várni, már ma kipróbálhatják publikus alfát. "
Köszönök minden választ, a #4-esnek különösen!
Tulajdonképpen én nem magamra gondoltam hanem egy nő ismerősömre aki most fog karácsonyra kapni egy laptopot és már előre sajnálom a Windows 8.1-es miatt mert a munkahelyén idáig windows XP-t vagy 7-est használt. Így megfogom tudni nyugtatni, hogy ősszel várható a Windows 10-es, addig csak a minimumot tanulja meg a 8,1-esből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!