Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a gyík lett a gepemmel?

Mi a gyík lett a gepemmel?

Figyelt kérdés
Nos a gép még mindig a Dell optiplex 755.. El vittem egy számítógépes boltba mert szerettem volna videó kártyát venni bele. Ott annyi történt hogy le szedte az oldalát és meg nézte. Hozzá nyúlni nem nyúlt. Jó, haza vittem és össze akartam rakni. Mikor minden megvolt be dugtam a tápkábelt és valami hangot ad ki olyasmi mint egy tűz riadó vagy mint az iphone ébresztő szara. KB 4x vagy 6x nem tudom pontosan. És utána semmi.. Le ejteni nem ejtettem meg semmi.. Monitort érzékel de kép semmi nem jön be. Mi lehet vele? Nagyon kéne a help mert nincs pénzem venni 1 új gépet...

2014. dec. 17. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Szedd ki a ramokat és rakjad bele rendesen, nézd meg h rendesen van-e bekötve a VGA-d. Esetleg írd le milyened van
2014. dec. 17. 18:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Alaplapba integrált videó kártya van benne. A ramot meg próbálom, de még nem tartózkodom otthon jelenleg
2014. dec. 17. 19:32
 3/4 zoleeboss válasza:
ram hiba
2014. dec. 24. 20:18
 4/4 19 Albatrosz ***** válasza:
Ha a ramok rosszul lettek bele téve akkor előfordulhat hogy meg is égtek kicsit vagy hibásak lettek
2016. márc. 14. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!