Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a gépemmel? (info lent)

Mi lehet a gépemmel? (info lent)

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre a számítógépem elgyengült, ezelőtt a játékokat szépen vitte, Pl Gta IV full grafika nem akadt, World of tanks full grafika 30-40 FPS, stb és most meg GTA IV közepes grafika így nem akad, World of Tanks alacsony grafika 10-20 FPS. mi lehet gond ? elvittem szervízbe nem találtak benne semmi hibát kivéve a vinyót azt mondták eléggé elvan már használódva több mint 9000 óra van benne, ez befolyásolhatja ezt a legyengülést?

Configom:

Processzor: AMD A6-3650 APU with Radeon(tm) HD Graphic 2.60GHz

Memória: 4.00 GB

Videó kártya: AMD Radeon HD 6670 1Gb

2014. nov. 21. 11:18
 1/4 anonim válasza:
Hát nem feltétlenül a vinyó használódott el, bár lehetséges hogy a lemez töredezett, tudok erősen ajánlani egy formázást, pontosabban egy oprendszer újratelepítést, egy idő után a sok használattól maga a szoftver is 'elöregszik', főleg, hogy ilyen nagy hardverigényű játékokat futtatsz rajta, a játékmentések erősen felszabdalják a szektorokat, az oprendszer nehezebben tud elérni egyes fájlokat, minden esetre rakd, vagy rakasd újra, Win7et illetve 8.1et tudok ajánlani :)
2014. nov. 21. 20:23
 2/4 A kérdező kommentje:
most raktam nyáron újra win 8.1 van rajta, előtte win 7 volt és akkor is már ezért raktam ujra hogy valamiért gyengélkedett de az ujra telepítés nem segített rajta. 2 partíció van mind a 2 formázva volt. nem tudom mi lehet vele.
2014. nov. 21. 23:10
 3/4 anonim válasza:
Mekkora a RAM mérete??
2014. nov. 21. 23:18
 4/4 A kérdező kommentje:
4Gb 1600Mhz DDR3
2014. nov. 22. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!