A monitor nagyobb a kelletènèl?
Bocsi de nem igazàn èrtek a gèpekez...ha èrtelmetlenül teszem fel a kèrdèst akkor bocsi.
Szoval az a bajom hogy a monitor kèpernyő nagyobb mint maga a monitor...fogalmam sincsen hogy hogyan kell visszaàllítani normàlis mèretüre...
lègszi segítsetek :(
21:07
mivan àtkozodsz????...nah ennyit tudnak az otthon èlö emberek csinàlni...àtkozodni egymàsra...meg rosszat kivànni egymàsnak...plusz egy amcsi ismerösöm segitett megcsinàlni...ugy hogy innen tudom hogy amerikai segitett.
mivan tàn irigykedsz hogy van egy jo laptopom neked meg egy 100 èves kökorszaki sz.arod van???tudod mit kettönk közül te èrdemelsz sz.rt nem pedig èn!!..segiteni nem voltàl hajlando hogy basz-odnàl meg ott ahol vagy!!!!ès te fikàzol engem???te mèg segitökèsy sem vagy !!! nah ezèrt utàlja mindenki a magyarokat mert a többsèg olyan mint te!...az olyanok miatt szègyenlem a nèpemet nèha mint te!!ugy hogy te ne tegyèl nekem szemrehànyàst!!megèrtetted????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!