A monitor nagyobb a kelletènèl?
Bocsi de nem igazàn èrtek a gèpekez...ha èrtelmetlenül teszem fel a kèrdèst akkor bocsi.
Szoval az a bajom hogy a monitor kèpernyő nagyobb mint maga a monitor...fogalmam sincsen hogy hogyan kell visszaàllítani normàlis mèretüre...
lègszi segítsetek :(
Az oldalán vagy az alján vannak gombok, amivel beállíthatod. Olyasmi a menüje, mint a tévéknek.
De hogy azon belül hogy kell, az mindenhol más, szóval neked kell rájönnöd.
"HP Dragon"-om van...ez a fajta [link]
basszus az amcsik pontrol pontra leirják egymásnak hogy mit kell csinalni nekik köszönhetően megcsináltam...ti meg bassz.tok meg segiteni sem tudtok normálisan csak beszologatni....pfuj....nah ezért undorodok egyre jobban a saját nèpemtöl
12:59
Én meg az ilyen hülye és bunkó emberektől undorodok, nem az egész magyarságtól.
2-en is leírták teljesen érthetően, hogy mit kell csinálnod.
Na ha te ennyire hülye, fogyatékkal élő paraszt vagy, akkor megérdemled, hogy ne tudd beállítani amit akartál.
Költözz ki amcsiba, és remélem a niggerek vagy terroristák pont téged fognak megölni.
És csak hogy még jobban leb.sszam azt a szemét fajtádat:
1. Nem írtad le, hogy milyen monitorod van, akkor mi ezt honnan szopkodjuk ki?
Minden monitoron másképp kell beállítani, írjuk le mind a 200000000 monitor beállítását?
Te rohadt barom.
Meg a másik, honnan veszed, hogy amcsik segítettek neked?
És ha britek voltak? Vagy brazilok?
Tanulatlan barom állat.
Nyomorèk a jo èdes k.rva anyàtok aki összeb.szott tèged erre a vilàgra.
amugy meg leirtam hogy milyen gèpem van te fogyatèkos ge.i!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!