Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi legyen a teendő tovább?

Mi legyen a teendő tovább?

Figyelt kérdés

A laptopommal van a probléma.Az egyik csatlakozó nem működik.Már voltam vele szarvízbe,de elküldtek azzal,hogy ott működik.Tehát be se vették szervízbe.Egy csávó elvitte"hátra"hogy kiprtóbálja.Vissza jött azt mondta működik,semmi baja.De én otthon nem tudom használni.Már mindenki aki jön hozzám hozza a laptopját,és própájuk ki a csatlakozót.Mindenkinél működik,csak az enyémbe nem.A napokban megint elviszem a szervízbe.Megint elmondom a problémámat.De ha megint elküldenek ugyan ezzel az indokkal,hogy ott jó meg stb..

Akkor hová forduljak?

Írok pl a panaszkönyve,és?Fogyasztó védelmi felügyelőség?

Vagy mi?

Másik szervízbe nem vihetem az országban ez az egy van ahová tartozik a márka.

2010. febr. 2. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen csatakozóról van szó amúgy? :P

Van még garancia a laptopra? Ha igen, akkor fogyasztóvédelemmel fenyegetőzz. (de csak és kizárólag akkor, ha 1000000%-ig biztos vagy benne, hogy tényleg műszaki meghibásodás, és nem a Te, vagy az általad csatlakoztatni kívánt eszköz a hibás)

Panaszkönyvbe meg természetesen írj bele, esetleg követeld, hogy beszélgetni szeretnél az igazgatóval.

2010. febr. 2. 12:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Hálózati kábelról szeretném használni a net-et.De hiába csatlakoztatjuk a kábelt,nem veszi a jeleket,van mikor igen,de csak kis időre.Már ki lett mérve,műszakiak nézték meg a beállításokat,minden jó.Mindenki más laptopjába működik ugyan az a beállítás,kábel minden.Csak az enyémbe nem.
2010. febr. 2. 12:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen van rá még garancia.
2010. febr. 2. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Vidd vissza, és ha azt modnja müködik akkor kérd meg h megnézhesd h tényleg müködik-e.
2010. febr. 2. 12:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. febr. 2. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!