Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a gépemnek?

HCOONa-Matata kérdése:

Mi baja lehet a gépemnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 1 hete a gépem (op:Win7 32bit) elkezdett kékhalálozni, majd újraindult és bejött egy rendszer-visszaállítás ablak, amire azt írta ki h sikertelen volt és az adatok nem változtak, és nem tudtam belépni, csak F8->csökkentett mód segítségével.Viszont, közben nagybátyámmal megmozgattuk, cserélgettük a ramokat (2X512mb) és az egyiknél elindult a másiknál nem.Majd a 2vel együtt is elindult a csökkentett mód.Végül találtam egy olyan opciót amikor megnyomtam az F8-at, hogy rendszer legutóbbi helyes beállításai, erre rámentem és láss csodát bejött a gép semmi baja, köszöni jól van.

Azóta többször is újraindítottam és semmi nyoma az előbb leírt problémáknak.Most ez mi?A RAM-mal lehet vmi?Érintkezési hiba?Vagy teljesen más?

(A kissé zavaros megfogalmazásért elnézést, remélem nagyjából érthető)

2014. dec. 14. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:

tudni kéne a kékhalálozás hibakódját

ha 0x50-es az annyira nem komoly nekem is volt olyan 1 hibás registry törléssel sikerült is megoldani

nem telepitettél rá valamien programot amit nem szeretett valameik alkatrész?

2014. dec. 14. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:

ezzel a jelenséggel nem csak te találkoztál az elmúlt hetekben:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..

2014. dec. 14. 18:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem tudom a kódot, valami 28ra végződött arra emlékszem bár ez semmit nem segít...

És nem telepítettem semmit, és nem volt rajta semmi változtatás...

18:49 ugyanez valóban...

Félni féljek hogy esetleg ,,visszatér" ez az állapot?Ha igen mit tehetnék ellene?

2014. dec. 14. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!