Mi baja lehet a gépemnek?
Sziasztok!
Kb 1 hete a gépem (op:Win7 32bit) elkezdett kékhalálozni, majd újraindult és bejött egy rendszer-visszaállítás ablak, amire azt írta ki h sikertelen volt és az adatok nem változtak, és nem tudtam belépni, csak F8->csökkentett mód segítségével.Viszont, közben nagybátyámmal megmozgattuk, cserélgettük a ramokat (2X512mb) és az egyiknél elindult a másiknál nem.Majd a 2vel együtt is elindult a csökkentett mód.Végül találtam egy olyan opciót amikor megnyomtam az F8-at, hogy rendszer legutóbbi helyes beállításai, erre rámentem és láss csodát bejött a gép semmi baja, köszöni jól van.
Azóta többször is újraindítottam és semmi nyoma az előbb leírt problémáknak.Most ez mi?A RAM-mal lehet vmi?Érintkezési hiba?Vagy teljesen más?
(A kissé zavaros megfogalmazásért elnézést, remélem nagyjából érthető)
tudni kéne a kékhalálozás hibakódját
ha 0x50-es az annyira nem komoly nekem is volt olyan 1 hibás registry törléssel sikerült is megoldani
nem telepitettél rá valamien programot amit nem szeretett valameik alkatrész?
ezzel a jelenséggel nem csak te találkoztál az elmúlt hetekben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..
Nem tudom a kódot, valami 28ra végződött arra emlékszem bár ez semmit nem segít...
És nem telepítettem semmit, és nem volt rajta semmi változtatás...
18:49 ugyanez valóban...
Félni féljek hogy esetleg ,,visszatér" ez az állapot?Ha igen mit tehetnék ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!