MI baja a gépemnek? Lassú, böngésző gyakran nem válaszol.
Újabban kiírja néha, hogy kevés a memória. Múltkor már elindulni se akart, kivettem az egyik memóriát, majd bekapcsolt. Aztán visszatettem és akkor is bekapcsolt.. Lefuttattam egy memótesztet, de nem talált hibát, külön-külön se a két kártyán.
Egy ideig jó volt, aztá megint nem akart bekapcsolni, de akkor már a memória ki-be, csere, egyik ide-másik oda sem jött be. Majd azt írta hogy nem tudja betölteni a rendszert, amit gondolom HDD olvasási hibánál ír ki, de a Hard disk sentinel sem lát semmi rosszat a HDD-n.
A problémát megoldotta egy ideig, hogy a HDD adatkábelét átdugtam egy másik csatlakozóba, egy ideig gyors volt úgy, de aztán megint megzagyvult, megint variáltam, egy ideig jó, de elölről kezdi..
Nem is ééértem!
E5700 két mag, 3.7Ghz-en (kicsit feljebb van húzva biosba, de így is 40fok körül mozog)
9600GT
2Gb DDR2 RAM kingston
500Gb HDD
Win7 ultimate 64bit
Már kb 1.5 éve megvan, eddig elég gyors volt, ezt most kezdte csak el. Vírusírtó sem talált semmit, ami gondot okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!