Miért nem tudok egy 16 gb-os sd kártyára egy 11 gb-os 3D filmet feltölteni? Azt írja, a fájl túl nagy méretű, a fájl célrendszeréhez. Miért?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 10:57
1/7 anonim válasza:
ehhez viszonylag hülye vagyok,de linuxos környezetben és fájlrendszerben(ha jóltudom ext4 vagy mi) van egy 4GB-os fájlméret korlát.ezért nem tudsz pl androidon nagyobb fájlokkal szórakozni.lehet ez a gond,próbáld formázni a kártyát NTFS fájlrendszerűvé.
2/7 Alex Fly válasza:
Gondolom a kártya FAT32-re van formázva. Ebben az esetben a fájlok maximális mérete . GB lehet. Próbáld meg NTFS vagy valamelyik szimpatikus ext féjlrendszert (oprenceredtöl függően).
3/7 Alex Fly válasza:
Javítás: a maximális fájlméret FAT esetén 4GB.
4/7 anonim válasza:
A FAT32 lesz a probléma oka, formázd NTFS-re!
(írnám az exFAT-ot, de elég sok eszköz nem támogatja)
G.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy néz ki, sikerült. Még egy kérdés. Én ezt a kártyát tükrös fényképezőgéphez használom. akkor vissza kell állítani a kártyát ahogy volt?
2014. dec. 14. 13:05
6/7 anonim válasza:
akkor rosszul írtam,FAT32 bibi a dolog.
utolsó kérdésedre:nem biztos.ki kell próbálni,hogy felismeri-e NTFS-ben is a kártyát a fényképező.ha nem,akkor visszaállítod és kész is.
7/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm mindenkinek!
2014. dec. 14. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!