Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez az egér jó mert ezt megvettem?

Ez az egér jó mert ezt megvettem?

Figyelt kérdés
[link]

2014. dec. 12. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Most már nem mindegy?
2014. dec. 12. 16:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy gameekbe mert most jön a steamról a cs go ha nem megyek veszek másika ugyan ennyiért!
2014. dec. 12. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Beszarok.
2014. dec. 12. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem jó, ezzel csak pasziánszozni lehet, benne volt a termékleírásban, hogy nem alkalmas FPS játékokhoz, nem olvastad el?
2014. dec. 12. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Neked jo ez is.
2014. dec. 12. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:

ugyan ennyiért.. ha nem vetted volna meg ezt duplájáért vehetnél egy normálisat.. mostmár jó lesz neked ez is..

[link]

2014. dec. 12. 17:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Értelmes kommenteket légyszi!!
2014. dec. 12. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Ertelmes kommenteket ertelmes kerdesre lehet adni. Megvettel egy noname, 'dizajnos' egeret, majd megerositest akarsz, hogy most aztan belenyultal a tutiba, a leheto legjobb egeret kaptad.

Nem, nem azt kaptad. Egy alsokategoriasat kaptal, ami az aran is meglatszik.

2014. dec. 13. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nemvettem volna én lenovot vettem volna de neked jó hisz te választotad ugyebár. Mostmár hiába kérdezel mert megveted. Akkor kellet volna kérdezni it javasoltok mielöt rendeltél volna.
2014. dec. 14. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!